Mit nyújt ez a szolgáltatás 
az embereknek?

Hányan érezzük magunkat egyedül, magunkra hagyva ebben a nagy világban? Hányszor gondoljuk, hogy nincsen kiút egy helyzetből? Sokszor olyan jó lenne valaki, aki mellettünk van, s azt mondja “minden rendben lesz!”

Mennyi erőt tudnánk meríteni a tudatból, hogy valaki úgy szeret bennünket, ahogy vagyunk, s neki mi vagyunk a legfontosabbak? Tudjátok mi a legszebb az egészben? Hogy ez pont így is van.

Világra jöttünk pillanatától mellettünk van egy Vezető, aki vigyáz ránk, aki figyel ránk, a javunkat akarja, s finom sugallatokkal vezeti lépteinket. Nevezheted Lelki vagy Szellemi Vezetőnek, vagy Őrangyalnak is.

Igen! Neki Te vagy a legfontosabb, és ő érted van!

És te is tehetsz érte! Minél többet gondolsz rá szeretettel, minél többet beszélsz hozzá, gyújtasz érte egy fehér gyertyát, azzal elismered és megköszönöd az érted végzett szolgálatát.

Így ez a róla készült portré a köztetek lévő kapcsolatot is erősebbé teszi. A tudat, hogy Ő létezik, és bármikor felveheted vele a kapcsolatot, át fog lendíteni a nehezebb helyzeteken, erőt fog adni.

Rólam

Egész életemben humán területen dolgoztam személyzeti, emberi erőforrás területen, amelyen belül is a képzés-fejlesztés állt a szívemhez legközelebb. Mindennapjaim során megtapasztaltam, hogy a legnagyobb pozitív hatással a valóban odafigyelő beszélgetések bírnak, ezért is végeztem el a Károli Egyetem szupervizor szakirányú képzését, és kezdtem alkalmazni ezt a varázslatos módszert. 2012 óta foglalkozom a lélek-agy-test összefüggéseivel, mely tudást a szupervíziós beszélgetések során alkalmazni is szoktam. Ezen beszélgetések során egyszer arra lettem figyelmes, hogy már a szavak kimondása előtt, mint egy filmet, látom a beszélő történetét és érzékelek valami más, nálam nagyobb erőt is. 2016 óta állok kapcsolatban az Angyalok Világával, először szűk családi, majd baráti körnek csatornáztam. Látva, hogy a kapott üzenetek és információk valósak, már tágabb ismerősi körnek is közvetítettem üzeneteket. 2019 nyarán kaptam arra engedélyt, hogy nyilvános angyalkommunikációval és portrék készítésével is foglalkozzam.

Történelem

Kislány koromban nagyon jól megvoltam a magam kis világában, rengeteget olvastam, főként történelmi témájú regényeket. Egykeként egyszerre éreztem magamat nagyon egyedül, ugyanakkor mégsem magányosnak. Tudtam, hogy valaki van velem, valaki vigyáz rám. Később ez az érzésem egyre erősebb lett, határozottan láttam, hogy irányítják, vezetik az életemet. 2016-ban pedig megadatott, hogy kapcsolatba kerültem az Őrangyalommal: először “hallottam”, majd “láttam” is őt. Arra gondoltam, micsoda egy fantasztikus dolog: nem vagyok egyedül!
Egyre többet gondoltam rá, s szólítottam magamban. Így egyre jobban kezdtem el érezni üzeneteit, hallottam tanácsait, és érzékeltem érintését.
Az áttörést az jelentette, amikor az Arkangyalokat is érzékelni kezdtem, és üzeneteiket lecsatornáztam. A legmeglepőbb mégis csak az volt, amikor velem beszélgető kollégák, barátok Őrangyalai bejelentkeztek: elárulták nevüket, megmutatták arcukat és kérték, hogy adjam át az üzeneteiket. Nagyon féltem, hogyan fogják ezt fogadni, ám a reaciók meggyőztek, hogy nincs mitől félni. A szkeptikus ismerőseim voltak a leginkább kiváncsiak és hálásak. Látva, hogy milyen hatással lehet az ember életére a tudat, hogy nincs egyedül, hosszas hezitálás után elöndöntöttem: Én leszek a híd, mely összeköti az Embert és a Őrangyalt.
Megrendelés