Gyakori Kérdések

Honnan tudhatom, hogy a kép amit kapok valóban az én személyes őrangyalomat ábrázolja?
Minden emberhez, így hozzád is a születésed pillanatában csatlakozik az Őrangyalod, aki életed végéig melletted van. Ő ugyanúgy egyedi, mint Te. A neved és a születésed ideje a Te egyedi azonosítód az Égiek világában. Az általad megadott személyes adatok alapján csatlakozom az Akasha krónikában a Rólad tárolt információkhoz és felveszem a kapcsolatot a személyes Őrangyaloddal, aki megmondja a nevét és megmutatja magát. A kép elkészítéséhez szükséges az Ő engedélye is. A készítési folyamat során gyertyák égnek, és Ő maga is részt vesz az alkotásban, vezeti a kezünket, s energiájával feltölti a képet. Ezt a szeretetteljes energiát fogod érezni, ahányszor csak a képre tekintesz. A kép nem tartalmaz személyes adatokat, mint a Te vagy az Ő neve.
Mi a garancia arra, hogy a Nekem szóló személyes üzenet valóban az én Őrangyalomtól származik?
Minden emberhez, így hozzád is a születésed pillanatában csatlakozik az Őrangyalod, aki életed végéig melletted van. Ő ugyanúgy egyedi, mint Te. A neved és a születésed ideje a Te egyedi azonosítód az Égiek világában. Az általad megadott személyes adatok alapján csatlakozom az Akasha krónikában a Rólad tárolt információkhoz és felveszem a kapcsolatot a személyes Őrangyaloddal. Így az Ő üzenetét tudom feléd csatornázni.

Milyen módon segít az életemben az általad közvetített üzenet és portré?
Micsoda fantasztikus pillanat, amikor először kezedbe veszet az Őrangyalod portréját és látod végre azt a Valakit, akinek a létezésében reménykedtél! Most már biztosan tudod, hogy nem vagy és soha nem is voltál egyedül. Most már tudod, hogyan néz ki Ő, akinek a segítségét kérheted, aki minden egyes pillanatodban vigyáz Rád.
Ha szeretteidnek, gyermekednek, távol élő szüleidnek adod ajándékba, akkor ők ugyanezt érzik át és még többet: a feléjük irányuló törődésedet és szeretetedet is!

Milyen hatással lesz rám a kép?
A kép készítése során gyertyák égnek, Őrangyalod útmutatásai alapján dolgozunk, Ő vezeti kezünket, s feltölti energiájával a róla készült portrét. Így ez a kép be fogja ragyogni az otthonodat és az életedet, ha ránézel, már az szeretettel tölt el. Ahányszor ránézel, kimondod a nevét és szólítod, érezni fogod, hogy nem vagy egyedül. Tudni fogod, hogy Ő az, aki melletted van magányosnak megélt pillanataidban és életed kihívásokkal teli időszakaiban.

Vallásom befolyásolja az Őrangyalom létezését?
Nem befolyásolja, Ő vallástól függetlenül létezik. Hívhatod Őt Szellemi Vezetődnek is.

Nem hiszek az ilyesmikben.
Szkeptikusok és ateisták is látták a képeket: “Nagyon hat ez a kép. Ennek a képnek ereje van, nem tudom megmondani mi… valami nagyobb, mint én. Ki ő?”

Milyen alkalmakra ajándékozhatom ezt a képet?
Szívedből szeretettel add, ez a legfontosabb. Adhatod születésnapra, karácsonyi ajándékba, nászajándékba, házassági évfordulóra, kisbaba születése alkalmából. Adhatod távol élő (idős szülők, külföldön élő gyerekek, unokák) vagy gondozás alatt lévő szeretteidnek (szeretetotthonban élő szülők, kórházi kezelésben résztvevő gyermek, mentális, pszichés kezelés alatt álló hozzátartozó).

Milyen technikával készül el a kép?
100%-ban kézi rajz Mérete 23x33cm Hordozója: 400gr-os akvarell papír Technikája: vegyes technika (toll, tus, zselés toll, színes ceruza, pasztell ceruza, grafit, tempera, arany fólia, aranyfólia ragasztó)

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?
Ajánlatot kérek!

További kérdésed lenne?

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot