Galéria

A képek készítése során több meglepetés ért már bennünket. Először csodálkoztunk, majd szépen hozzászoktunk ahhoz, hogy a képek nem mindig úgy készülnek el, ahogy azt mi elterveztük. Esetünkben különösen érvényes az “ember tervez, Isten végez” mondás.
Tudj meg többet a képek készítéséről!
Ezek a csodálatos lények ugyanúgy egyéniségek, mint mi, földi emberek. Akaratuk van, sokszor sürgetnek, hogy álljak már neki rajzolni, vagy éppen nem engedik, hogy letegyem a ceruzát. Beleszólnak, hogy milyen színű legyen a háttér, vagy legyen-e körülöttük fénysugár.
Az androgün Star-Trek Kapitány
Hófehér, hímzett galléros ruhája felerősítette a Nagyúrból áradó makulátlan tiszta fényt, melyet az aranyfólia sugarakkal jelenítettem meg. Szinte beragyogta a szobámat ez az átható tekintetetű, huncut mosolyú fiatal férfi. A gallér hímzéséhez műköröm-építő anyagot használtam fel, így lett 3D-s a kép
A Szigorú Szőke Szépség
A csodálatos szőke hajzutag tulajdonosa egy atlantiszi papnő, aki itt a Földön Szellemi Vezetőként teljesít szolgálatot. A smaragd színű ruhája és a fejdísze is származására utal. “A többiekkel ellentétben nem mutatta meg magát szemből. Alakja, tartása is előkelőséget, sugárzott. Távol állt meg tőlem és féloldalról nézett rám ez a gyönyörű, csodálatos ékszereket viselő nő.

A Hold Asszonya
Ott állt előttem hollófekete hajával és szeretet sugárzó hatalmalmas kék szemeivel. Szerettem volna neki egy latinos, vastagabb szemöldököt rajzolni, de nem engedte, egyszerűen nem ment tovább a ceruza. Szerettem volna élénkebb rúzzsal hangsúlyozni az ajkát, de ezt egy mondattal leállított. Nem lehet másmilyen, mert Ő így néz ki: egy ragyogó természetes szépségű királynő.

A Tűz maga
Ő megint más energiát, s így stílust képvisel! Élénkvörös szélfútta haja, narancssárga szeme hihetetlen női erőt sugároz. Neki viszont nincs szemöldöke, így egy, homlokba eső tinccsel adtam keretet az arcának. A legnagyobb kihívás azonban a vérvörös, buggyos ujju köpeny volt. Hogy miért pont ehhez ragaszkodott?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!